Actriţa Maisie Williams, Arya Stark din ”Game Of Thrones”: ”Îmi spuneam în fiecare zi că mă uram”

0
47

Maisie Williams, interpreta personajului Arya Stark din seria TV ”Game Of Thrones”, a mărturisit că s-a luptat cu sentimente de ură faţă de propria persoană şi că i-a fost ”imposibil” să ignore comentariile negative la adresa ei publicate pe reţelele de socializare după ce a devenit celebră, relatează luni Press Association. Actriţa a cunoscut faima după ce şi-a făcut debutul în rolul Arya Stark în saga medievalo-fantastică în 2011, anul în care a împlinit 14 ani.

Ea a mărturisit pentru podcastul ”Happy Place”, realizat de prezentatoarea britanică de televiziune şi radio Fearne Cotton, că mesajele la adresa ei de pe reţelele de socializare au ”afectat-o mult”. ”M-au afectat mult pentru că există un flux continuu despre ceea ce cred oamenii despre tine. Este imposibil de ignorat. Pe reţelele de socializare, oamenii cred că nimeni nu va vedea, nimeni nu va citi, ceea ce scriu, însă (persoanele vizate) o fac şi le afectează foarte mult timp”, a explicat Williams. „Este bizar modul în care acest lucru începe să te consume”, a subliniat actriţa.

Williams a dezvăluit în cadrul podcastului că a parcurs o etapă în care s-a luptat cu sentimente de ură faţă de propria persoană. ”Este ceva de care încerc să scap. Am trecut printr-o perioadă în care îmi spuneam în fiecare zi că mă uram. Am ajuns în punctul în care purtam o conversaţie cu prietenii, iar mintea mea o lua la goană şi mă gândeam la lucrurile prosteşti pe care le-am spus în viaţa mea. Continuam să vorbim, iar eu îmi spuneam: ‘Mă urăsc’. Şi a devenit atât de rău. Cu toţi am trecut prin asta, să ne spunem lucruri îngrozitoare”, a menţionat vedeta.

”Când am început să analizez şi să îmi dau seama de ce mi-am zis lucrurile acelea de fapt nu avea nimic de-a face cu mine”, a spus ea. ”A fost o perioadă în care eram foarte tristă şi apoi, într-un fel, am trecut peste. Ce este cu adevărat înspăimântător acum este gândul că s-ar putea aluneca înapoi în ea şi cred că acesta este aspectul pe care încerc să-l rezolv”, a completat Williams.

Arya Stark este personajul din „Game Of Thrones” care a petrecut cel mai mult timp comiţând crime pe parcursul întregii serii, potrivit unei analize a 67 de episoade ale serialului, realizată de Press Association şi publicată în luna aprilie. Fiica cea mai tânără a familiei Stark, interpretată de Maisie Williams, a petrecut mai mult timp ucigând indivizi (două minute şi 25 de secunde) şi crime în masă (un minut) decât oricare alt personaj în cele şapte sezoane ale serialului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here