ULTIMA ORĂ! Operațiunea TRUCK&BUS: polițiștii au găsit în trafic un microbuz cu șase pasageri în plus

1
4539

ACȚIUNEA TRUCK&BUS

 

În această săptămână, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, Poliția Română desfășoară acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.

În perioada 13 – 19 mai a.c., Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă. Astfel, în cadrul acțiunii, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Pe Bulevardul București, șoferul unui microbuz transporta 6 persoane în plus fața de numărul de locuri.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 13 mai

1 COMENTARIU

  1. Pentru atat?? Mergeti daca vreti sa vedeti bataie de joc in Vrancea pe ruta focsani-Andreiasu. Se calca lumea in picioare,impinge de usi ca sa reuseasca sa le mai inchida la cat de plin este autobuzul.Si costul unui bilet este incredibil de mare…plus ca mareste cand vrea costul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here