Dăncilă: Mi-a plăcut foarte mult atitudinea ministrului Cuc – ‘Nu te încadrezi în termene? Du-te acasă’

0
255

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, la o întâlnire cu oameni de afaceri şi reprezentanţi ai administraţiei publice din judeţul Satu Mare, că i-a plăcut atitudinea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care le-a transmis constructorilor care nu se încadrează în termene să meargă acasă. „Mi-a plăcut foarte mult atitudinea domnului ministru Răzvan Cuc, care a spus: ‘domnule, nu te încadrezi în termene? Noi nu mai avem timp de aşteptare. Du-te acasă şi vine altul care are chef de muncă şi se poate încadra în termen’. Cred că aceasta trebuie să fie abordarea pe care trebuie să o avem”, a precizat Dăncilă.

Premierul a explicat că oamenii s-au săturat de promisiuni. „În 30 de ani de zile, cred că oamenii s-au săturat de promisiuni. Nu poţi să le spui că faci un drum peste cinci, peste zece ani, oamenii s-au săturat să aştepte. (…) Avem un program de guvernare, peste 70% din programul de guvernare a fost realizat. Credeţi-mă, avem o foaie de parcurs, mai sunt multe de făcut. Mai avem investiţii de făcut. Ştiu că infrastructura este un domeniu care este destul de deficitar pentru noi. Ştiu că domnul ministru Cuc a fost aici, a fost la centura ocolitoare, la Carei şi Satu Mare şi căutăm o soluţie pentru o variantă ocolitoare pentru Negreşti Oaş”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Ea a arătat că este important ca investiţiile prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală să se finalizeze la timp. „Pentru noi este important ca aceste investiţii să se realizeze în termenul care a fost stabilit. În acest context a fost şi vizita ministrului Transporturilor ieri (vineri n.r.), Răzvan Cuc, care a verificat anumite lucrări care se fac aici în Satu Mare şi a spus ceea ce susţinem noi cu mare tărie, cei care nu se încadrează în termene să plece acasă, să vină alţii care îşi pot respecta termenele, pentru că românii nu mai au răbdare. Românii vor ca ceea ce îşi doresc să se realizeze în cel mai scurt timp, nu mai putem vorbi de investiţii sau că termină o şosea de centură peste 10 ani, peste 15 ani. Nerăbdarea românilor este justificată. Încercăm să impunem un ritm alert şi să facem din anul 2019, aşa cum am promis, un an al investiţiilor”, a mai afirmat Dăncilă.

Sursa foto: Gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here