Atletism juniori: Alisia Paruba și Mihai Răzvan Vasiliu, locul II cu echipa României în meciul internațional de la Pitești!

0
172

Sâmbătă, 11 mai, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești a avut loc întâlnirea internațională de atletism juniori dintre selecținatele României, Ucrainei, Ciprului, Isralelului și Belarus. România s-a clasat pe locul al doilea, cu 91 de puncte, după Ucraina, care a acumulat 117 puncte.

Pentru România au concurat la suliță Alisia Paruba, eleva profesorului Gheorghe Catrinescu, legitimată la CS Atletic Adjud LPS Focșani, și în ștafeta de 4×400 metri mixt și la 400 metri, Mihai Răzvan Vasiliu, elevul profesorului Gabriel Alexandrescu, legitimat la LPS CSM Focșani 2007.

Ambii sportivi vrânceni s-au clasat pe locurile 4 în probele în care au concurat. Alisia Paruba, junioară 2, a aruncat sulița la 41,70 metri, iar ștafeta din care a făcut parte Mihai Răzvan Vasiliu a încheiat cursa în 3:4.59. Tot pe locul al patrulea s-a clasat sportivul de la Focșani și în proba de 400 metri, cu timpul de 49:72.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here