Taylor Swift spune că albumul său ”Reputation” a fost inspirat de ”Game of Thrones”

0
22

Cântăreaţa americană Taylor Swift a mărturisit că albumul său ”Reputation” a fost inspirat de serialul ”Game of Thrones”, informează vineri Press Association. Vedeta pop în vârstă de 29 de ani a declarat pentru publicaţia Entertainment Weekly că a început să se uite intens la serialul difuzat de HBO în 2016, reuşind să evite toate spoilerele despre acţiunea din primii cinci ani de difuzare.

Albumul său din 2017, ”Reputation”, a fost influenţat în mod semnificativ de ”Game of Thrones”, a precizat Swift. ”Aceste melodii erau pe jumătate inspirate din ceea ce trăiam, dar văzute prin filtrul ‘Game of Thrones”’, a declarat Swift pentru publicaţia de divertisment menţionată. Principalul single extras de pe album, ”Look What You Made Me Do”, a fost inspirat de lista întocmită de personajul jucat de Maisie Williams, Arya Stark, cuprinzând numele celor pe care intenţiona să-i ucidă.

Swift a spus că melodia a fost influenţată şi de ”energia” personajelor Cersei şi Daenerys, interpretate de Lena Headey, respectiv Emilia Clarke. Vedeta a oferit numeroase indicii despre viitorul său album, cel de-al şaptelea, susţinând că strategia de a-şi promova astfel următoarele materiale a fost influenţată de ”Game of Thrones”. „Întreaga mea perspectivă în ceea ce priveşte modalitatea de spune poveşti a fost influenţată de acesta – modalitatea de a anticipa poveştile, de a construi meticulos fire epice enigmatice”, a declarat artista pentru Entertainment Weekly. „Am găsit aşadar moduri de a fi mai misterioasă cu informaţia şi de a împărtăşi în continuare mesaje fanilor. Îmi doresc să fiu măcar o milionime la fel de bună la a tachina prin indicii precum au fost creatorii ‘Game of Thrones'”, a mai spus cântăreaţa.

Întrebată cine crede că va ajunge pe Tronul de Fier la finalul serialului HBO care va fi difuzat luna aceasta, Swift a răspuns: ”Daenerys, Arya sau Sansa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here