Șoferi băuți sau fără permise, depistați în trafic

0
308

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 8 mai a.c., ora 09.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nereju au oprit în trafic un moped neînregistrat care circula pe DJ 205 D Nereju Mic, condus de un bărbat, de 24 de ani, din comuna Vidra. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(În noaptea de 8 spre 9 mai), orele 00.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit un autoturism care circula pe Bulevardul București, condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Focșani, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că acesta figura ca având permisul de conducere reținut.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

La data de 9 mai a.c., ora 20.00, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul București, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui auto sub influența alcoolului.

(În noaptea de joi spre vineri), în jurul orei 23.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au depistat un bărbat, de 53 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, deși avea acest drept suspendat. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere auto cu permisul de conducere suspendat și sub influența alcoolului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 10 mai

Sursa foto: Obiectiv Vocea Brăilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here