Rolul din ‘Game Of Thrones’ i-a schimbat actriţei Gwendoline Christie părerea despre propria înfăţişare

0
37

Actriţa Gwendoline Christie a declarat că rolul pe care îl interpretează în ”Game Of Thrones”, Brienne of Tarth – o luptătoare ce se remarcă prin înălţimea şi puterea sa – a determinat-o să îşi confrunte propria înfăţişare, relatează vineri Press Association.

Actriţa, care are o înălţime de 1,91 metri, a declarat că rolul pe care îl deţine în populara serie fantastică medievală i-a oferit şansa de a afla mai multe despre modul în care sunt privite femeile în societate în funcţie de forma corpului lor. Christie a debutat în serie în sezonul al doilea şi ulterior a ajuns unul dintre personajele principale.

În ultima zi a evenimentului GQ Heroes, desfăşurat în Oxfordshire, Marea Britanie, Christie a declarat că perioada în care a lucrat pentru seria HBO a determinat-o să regândească modul în care îşi percepe defectele. Întrebată ce simte acum când seria de lungă durată se apropie de final, actriţa în vârstă de 40 de ani a spus că este ”emoţionată” dar şi ”recunoscătoare’. ”Sunt atât de emoţionată. Sunt recunoscătoare. Au fost opt ani de muncă”, a spus ea. ”Când a venit acest rol am ştiut că mă va forţa să îmi confrunt androginia, fizicul, înălţimea, forţa, defectele feţei şi corpului. M-a făcut să îmi pun întrebări despre ce înseamnă să fii femeie, despre modul în care suntem văzute în societate şi cum suntem definite în media şi în divertismentul mainstream. A fost un privilegiu să joc acel rol. A fost o evoluţie a sinelui”, a mărturisit actriţa.

Ultimul episod din seria ”Game Of Thrones” va fi difuzat la data de 20 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here