GALERIE FOTO: Oaspeţi din Chişinău, în vizită la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu“

0
986

În ultimele zile s-a desfășurat întâlnirea unui grup de 8 cadre didactice și 11 elevi de la Liceul Teoretic „Spiru Haret“ din Chișinău, Republica Moldova, cu profesori și elevi de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu“ din Focșani. Activitatea s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Diversitatea în familie, şcoală şi societate“, început în urmă cu doi ani.

Conform datelor furnizate de profesoara Tatiana Hordună, această întâlnire vine să încununeze o pleiadă de activități indirecte, derulate între cele două instituții școlare. Scopul proiectului este de a-i sensibiliza pe tineri în vederea acceptării tuturor celor din jurul nostru, a respectării aproapelui și a unei mai bune comunicări. Coordonatorii proiectului sunt profesoara Tatiana Hordună, inspectorul şcolar general Dorin Cristea, profesoarele Cătălina Lupu şi Daniela Cazacu, de la Colegiul Economic din Focșani, și profesoarele Larisa Apreutesei, Lica Bucătaru şi Elena Melnic de la Liceul Teoretic din Chișinău.

Sunt onorată de prezenţa oaspeților noștri de la Liceul Teoretic „Spiru Haret“ din Chișinău, care își vor petrece în Focșani două zile, în cadrul unei activități ce face parte din proiectul „Diversitatea în familie, școală și societate“, început în urmă cu doi ani. Anul trecut, în luna mai, am participat și noi, cu un grup de 18 elevi și 3 cadre didactice, la activități ce au avut loc în Chișinău. Sperăm ca proiectul între cele două instituții şcolare să continue și să aibă, asupra tinerilor noștri elevi, efectul scontat: o mai bună comunicare cu semenii noștri, creșterea toleranței și valorificarea diversității semenilor noștri“, a transmis profesoara Tatiana Hordună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here