Fotbal, Liga a III-a – Pe terenul liderei, pentru un rezultat bun!

0
155
  • Gloria Buzău – CSM Focșani 2007, stadionul Gloria, 11 mai, ora 19:00

CSM Focșani 2007 va juca astăzi, de la ora 19:00, la Buzău, în compania Gloriei, în etapa a 28-a a Ligii a III-a la fotbal. După semieșecul din etapa trecută, când au terminat doar la egalitate pe Milcovul cu Ceahlăul Piatra Neamț, focșănenii vor încerca să obțină la Buzău măcar un punct din cele pierdute atunci acasă. Va fi foarte greu, pentru că buzoienii alcătuiesc cea mai puternică formație a seriei 1 și au și marele suport moral pe care li-l oferă statutul de proaspăt promovați în Liga a II-a. Tocmai acest statut, ce poate induce și o oarecare relaxare a jucătorilor gazde, poate fi în favoarea oaspeților care pot profita și, dacă vor fi mai concentrați și la finalizare și în apărare pot pleca neînvinși de pe stadionul Gloria!

CSM 2007 și-a îndeplinit, practic, obiectivul asumat de a termina campionatul pe unul dintre primele 6 locuri însă mai poate reuși o performanță: aceea de a încheia neînvinsă returul campionatului. Dacă nu vor pierde la Buzău astăzi, vor urma jocurile de acasă, cu Bucovina Rădăuți și în deplasare, cu AFC Botoșani 2, în ambele situații existând posibilitatea să nu piardă! Ar fi o reușită remarcabilă ce ar oferi un suport foarte bun pentru un obiectiv și mai important în campionatul următor.

Partida dintre Gloria Buzău și CSM Focșani 2007 va fi arbitrată de Valentin Burlă, din Iași, Dragoș Țurcanu, din Piatra Neamț, Bogdan-Vasile Caba, din Darabani. Observarea va fi asigurată de Aurel Ionescu din București și Silviu Crîngașu, din Ploiești.

Foto din meciul tur, de pe stadionul Milcovul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here