Au fost afişate punctajele obținute de cadrele didactice candidate la pretransfer

0
1099

La nivelul judeţului Vrancea, 75 de cadre didactice s-au înscris la etapa de pretransfer, prevăzută în calendarul mobilității. Vineri au fost afişate, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vrancea şi pe pagina web a instituţiei, listele cu punctajele cadrelor didactice înscrise la etapa de pretransfer consimțit între unitățile de învățământ.

Astfel, 29 cadre didactice au obţinut mai puțin de 50 de puncte, 40 cadre didactice au obţinut între 50 şi 100 puncte, iar 6 cadre didactice au obţinut peste 100 de puncte. Urmează ca pe data de 18 mai să fie înregistrate eventualele contestaţii cu privire la punctajele acordate, urmând ca în perioada 23 – 24 mai acestea să fie soluţionate în Consiliul de Administrație al IȘJ Vrancea, activitate urmată de afișarea punctajelor finale.

Inspecțiile speciale la clasă, probele practice, probele orale de profil pentru pretransfer consimțit se vor realiza până pe 25 mai. 6 şi 7 iunie sunt zilele când se vor analiza, în consiliile de administrație al unităților de învățământ, solicitările depuse de cadrele didactice titulare, precum și comunicarea hotărârii cu privire la acordarea/ neacordarea acordului de principiu pentru pretransfer către solicitant/ inspectoratul școlar. Pe 15 iunie va fi reactualizată lista posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate şi afişarea acesteia la sediul ISJ Vrancea. Pe 16 iunie vor fi emise şi comunicate deciziile de repartizare.

Punctajele obținute de cadrele didactice participante la pretransfer, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here