Instagram a lansat o revistă online pentru a le oferi studenţilor sfaturi privind gestionarea stresului provocat de examene

0
14

Instagram a lansat o revistă online pentru a le oferi studenţilor sfaturi şi sprijin pentru gestionarea stresului în timpul sesiunilor de examene, relatează joi Press Association. Revista online, numită #GramFam, oferă informaţii şi sfaturi de la o serie de celebrităţi şi influenceri, între care actriţa Jameela Jamil şi Dr Alex George, star al emisiunii Love Island. Platforma media deţinută de Facebook lucrează la noul proiect alături de serviciul de sprijinire al tinerilor The Mix şi organizaţia de caritate Campaign Against Living Miserably (Calm).

Instagram a declarat că utilizarea hashtagului #examstress pe platformă a crescut cu 640% în perioada martie – mai 2018. La rândul său, The Mix a afirmat că a observat o creştere cu 114% a utilizării serviciilor sale de către tineri în acceaşi perioadă a anului trecut. „An de an, vedem tot mai mulţi tineri care se confruntă cu stresul în timpul sezonului de examene, motiv pentru care parteneriatul nostru cu Instagram, Calm şi cu toţi contributorii #GramFam este atât de important”, a declarat directorul executiv al The Mix, Chris Martin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here