Arest menținut pentru tatăl care și-ar fi violat doi dintre fii

0
373

Magistrații Curții de Apel Galați au menținut arestul preventiv în cazul vrânceanului trimis în judecată pentru că și-ar fi violat doi dintre fii, iar pe al treilea l-ar fi agresat sexual. Decizia este definitivă. „(…) menţine ca legală şi temeinică măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul J(…) Florin. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi 09.05.2019“, este decizia instanței de judecată.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi lucrat mai mulți ani peste hotare, iar când a revenit în țară ar fi început chinurile pentru cei trei băieți ai săi, pe care ar fi început să-i batjocorească în fel și chip, de fiecare dată când prindea ocazia. Cu unul dintre copii, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale de patru ori, iar cu un altul de trei ori. Din verificări a reieșit că bărbatul își batjocorea copiii atunci când rămânea singur cu aceștia, fie în casă, fie mergea după ei la toaletă sau în altă parte.

Potrivit informațiilor, de fiecare dată i-ar fi amenințat pentru a-și putea satisface poftele, determinându-i astfel să facă tot ce-și imagina mintea sa bolnavă. De asemenea, i-ar fi amenințat să nu spună nimănui despre cele petrecute. A reușit să-i facă să tacă pentru o vreme, timp în care băieții au fost nevoiți să îndure lucruri greu de imaginat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here