Adolescent de 16 ani, bănuit că a furat un telefon mobil, țigări și o drujbă

0
215

Minor cercetat de poliţişti pentru două infracțiuni de furt calificat

La data de 6 mai a.c., ora 08.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Popești au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat, de 50 de ani, din comuna Popești, cu privire la faptul că în seara zilei de 5 mai a.c., în jurul orei 23.30, i-ar fi fost sustras un telefon mobil, în valoare de 1.200 lei și câteva pachete de țigări, dintr-un magazin aflat în curtea locuinței sale.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un minor, în vârstă de 16 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea furtului. Bunurile au fost recuperate și restituite persoanei vătămate. Totodată, în urma extinderii cercetărilor polițiștii au stabilit că la data de 13 martie a.c., minorul ar fi sustras și o drujbă în valoare totală de 550 lei, dintr-o anexă a locuinței unei femei, de 37 de ani, din localitate. Drujba a fost de asemenea, recuperată.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a minorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 7 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here