Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a născut un băieţel

0
134

Meghan Markle, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry, a născut un băieţel, a anunţat Palatul Buckingham, precizând că mama şi bebeluşul sunt bine, relatează Press Association şi Reuters. ‘Alteţa sa Regală, ducesa de Sussex, a adus pe lume un băieţel la ora 05:26. Bebeluşul cântăreşte 3,260 kg’, a precizat palatul regal.

Prinţul Harry a anunţat presa luni de la Palatul Windsor că Meghan a născut un băieţel. ‘Sunt foarte bucuros să anunţ că Meghan şi cu mine avem un bebeluş, un bebeluş foarte sănătos’, a declarat Harry. Mai devreme, Palatul Buckingham şi Sky News au anunţat că Meghan Markle a intrat în travaliu. Reporterul Sky News, Rhiannon Mills, a declarat că Meghan a intrat în travaliu luni dimineaţă şi că prinţul Harry se află alături de ea. ‘Travaliul a început pentru ducesa de Sussex la primele ore ale dimineţii de luni. Ducele de Sussex se află alături de Alteţa sa Regală’, a declarat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat, precizând că ‘un anunţ va fi făcut în curând’.

Bebeluşul, primul copil al cuplului, va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Nepotul reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 34 de ani, şi Meghan Markle, 37 de ani, o fostă actriţă născută în Statele Unite, s-au căsătorit în luna mai a anului trecut în cadrul unei ceremonii fastuoase la Castelul Windsor. Copilul lui Meghan şi a lui Harry va fi al optulea nepot al reginei în vârstă de 93 de ani şi va avea dreptul să aibă dublă cetăţenie – britanică şi americană.

Ducele şi ducesa de Sussex au anunţat anterior că doresc să păstreze private planurile venirii pe lume a primului loc copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here