De ce să îți cumperi un Samsung S7 Edge în 2019

0
142

Samsung Galaxy S7 Edge este un telefon pe care îl poți cumpăra și în anul 2019 și să te surprindă, chiar dacă a fost lansat în 2016. Și totuși, deși acest telefon avea la timpul său numeroase avantaje, trebuie să iei în considerare și dezavantajele pe care le are acum, la trei ani distanță.

De ce ar trebui să alegi un Samsung S7 Edge în 2019? Răspunsul este evident pentru unii. Dacă îți place designul Samsung și nu vrei să pierzi butonul fizic Home, S7 este minunat.

Într-adevăr, corpul telefonului Samsung S7 Edge este unul dintre caracteristicile cheie puternice ale acestui telefon. Aspectul curbat pe margini este unul sofisticat și elegant, însă este mai puțin practic câteodată, deoarece utilizatorii pot observa că telefonul alunecă ușor sau că apasă butoanele de pe margine fără să vrea.

Mai mult, cei care încă nu s-au putut obișnui cu telefoanele noi mai mari vor găsi un alt avantaj atunci când vor decide să aleagă un telefon Samsung S7 Edge, deoarece acest telefon încă a rămas la mărimea la care poate fi ținut în mână ușor și confortabil.

În plus, Samsung S7 Edge oferă o cameră extraordinară, un hardware minunat și câteva caracteristici care ar putea fi benefice. Una dintre aceste caracteristici suplimentare este includerea rezistenței la apă IP63.

De ce să nu cumperi un Samsung S7 Edge în 2019?

Ținând cont de faptul că Samsung S7 Edge a fost lansat în martie 2016, asta înseamnă că în acest an sărbătorim cea de-a treia aniversare a acestui telefon mobil. Chiar și la lansare au existat o serie de controverse, în contextul în care Samsung a  continuat să investească în hardware, pe care l-a îmbunătățit în mod constant, dar a lăsat neglijată partea de software.

Samsung S7 și Samsung S7 Edge ofereau o cameră extraordinară și au perfecționat extraordinar gama Galaxy S6. Cu toate acestea, caracteristicile software-ului, a cărui utilitate a fost redusă substanțial din cauza spațiului excesiv și a memoriei de care are nevoie, și lipsa de siguranță pentru viitor au făcut dificilă recomandarea Galaxy S7 Edge.

Între timp, lucrurile s-au îmbunătățit ușor pentru proprietarii de Galaxy S7 de-a lungul anilor, Samsung aducând pentru aceste dispozitive software-ul Android 8.0 Oreo. Cu toate acestea, orice speranță pentru Android Pie poate fi spulberată, deoarece se pare că Samsung a uitat de posibile actualizări majore pentru Samsung S7 și Samsung S7 Edge.

Motivul principal pentru care ai putea să uiți de Samsung S7 Edge este Google. Telefonul său original Pixel a fost lansat, de asemenea, în 2016, făcând loc apariției Google pe piața telefoanelor.

Ambele telefoane au un preț asemănător, însă dacă schimbi Samsung S7 Edge pe un Google Pixel, vei primi nu numai Android Pie, cât și stocul Android și o cameră extraordinară oferită de dispozitivele Pixel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here