5 sfaturi pentru a mobila inteligent dormitorul

0
153

Dormitorul este locul în care petrecem aproximativ o treime din viață, așa că trebuie să îi acordăm o atenție sporită. Este locul responsabil de felul în care arătăm: de la haine, la gradul de odihnă. Este un loc de refugiu, deci un spațiu ce are nevoie de puțină inteligență. Iată cum poți fi smart cu mobila de dormitor.

Lumina este prietenul tău

Chiar dacă nu ai o fereastră mare, obiectivul tău în aranjarea mobile de dormitor este acela de a avea cât mai multă lumină. Primul lucru pe care ți-l recomandăm este utilizarea lămpilor pe noptiere. Al doilea lucru – instalarea de benzi LED în interiorul șifonierului sau șifonierelor. Nu în ultimul rând, asigură-te că întrerupătoarele vor fi totdeauna la îndemână, inclusiv lângă pat.

Patul cu rol dublu

Patul este elementul central al dormitorului, iar alegerea a este crucială din mai multe puncte de vedere. În primul rând, trebuie să asigure un somn odihnitor, iar în al doilea rând trebuie să ofere și practicalitate. De aceea, recomandăm ca mobila de dormitor să cuprindă un pat cu spații de depozitare.

Oglinzi pentru spațiu mai mult

Chiar dacă spațiul dormitorului este limitat, asta nu înseamnă că nu poți oferi spațialitate camerei în care te odihnești. Prezența oglinzilor poate face mai multe decât crezi. De exemplu, plasate pe șifonier, acestea pot oferi senzația spațiului dublu. De asemenea, acestea ajută și la creșterea gradului de luminozitate.

Accesorii inteligente pentru o viață mai ușoară

Gadget-urile și dispozitivele electrice au crescut simțitor în ultimii ani. De aceea, gestionarea tuturor firelor este importantă dacă vrei să ții dormitorul ordonat. Stațiile de andocare specifice telefoanelor, alarmele încorporate în încărcătoarele de telefon sau în radiouri, încărcătoarele prin inducție, toate acestea sunt variante foarte bune pentru mobila ta de dormitor.

Elemente minimale pentru menținerea curățeniei

Oricât de multe ți-ai dori pentru dormitorul tău, este important să faci alegerile care îți vor ușura viața. Iar atunci când ai nevoie să faci curat, este important să nu te împiedici de multe lucruri. De aceea, elementele de volum mare, dar puține, se vor dovedi o alegere mai bună, decât cele mai mici și mai multe. Vei șterge praful mai ușor de pe suprafețele mai mari și vei aspira mai repede atunci când nu trebuie să ocolești tot felul de obiecte sau picioarele de mobilier. Tot din punct de vedere al curățeniei, patul cu depozitare este iar o alegere bună.

Tu cum ți-ai dori să fie mobila de dormitor din casa ta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here