Tenis – Rareș Rugină de la Tenis Club Focșani, dublu câștigător în Cupa Mizar, la Bacău!

0
84

          Rareș Rugină, de la Tenis Club Focșani, elevul profesorului Răzvan Bucuroiu, al optulea clasat la Selecția Națională pentru 12 ani, recent încheiată, a reușit o nouă performanță! În Cupa Mizar, turneu U 12 de categoria A din Circuitul Național FR Tenis, care a avut loc în perioada 27 aprilie – 3 mai pe terenurile Sport Club Municipal Bacău, Rareș a câștigat atât în proba de simplu cât și în cea de dublu!

La simplu, Rareș Rugină, favorit nr. 3 a câștigat în primul tur prin retragerea lui  Ștefan Ailincăi de la ACS Nitech, apoi a trecut cu 6-1, 6-1 de Matei Eser Korkmaz de la CS Văideanu Brașov, cu 6-0, 6-3 de Toma Neagu, de la Asociația Altius Tenis, cu 6-3, 6-4 de Radu Constantin Paisvant de la ACS Orhideea Paitra Neamț, iar în finală l-a depășit cu 3-6, 6-4, 6-2 pe Sergiu Constantin Urzică, de la CSM Moinești.

La dublu, din postura de favorit nr. 1 împreună cu Sergiu Constantin Urzică, Rareș Rugină s-a impus cu 6-2, 6-1 în fața perechii Lucian Ștefan Andrei de la Coreco Iași/ Tudor George Safir, Tenis Club Vaslui, cu 6-2, 6-1 în partida cu dublul  Radu Filipache, Ten Club Tenis Buzău/Anton Constantin, Ten Club Tenis Buzău pentru ca, în finală, să dispună cu 6-4, 7-6 (3), de Radu Constantin Paisvant, ACS Orhideea Piatra Neamț/Andrei Dascălu, CSM Pașcani.

          Foto, Facebook Răzvan Bucuroiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here