Actorii din serialul ”The Big Bang Theory” şi-au lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

0
38

Actorii din distribuţia serialului de televiziune american „The Big Bang Theory”, cea mai longevivă producţie de comedie de tip „multi-camera” din Statele Unite, şi-au lăsat amprentele mâinilor în cimentul din faţa cinematografului TCL Chinese Theatre din Hollywood în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri, informează Xinhua.

A fost pentru prima dată când actorii unui serial de televiziune au fost recompensaţi cu o astfel de ceremonie la Hollywood. Avându-i în rolurile principale pe actorii Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik şi Melissa Rauch, „The Big Bang Theory” este un sitcom cu o acţiune ce prezintă patru tineri savanţi şi vieţile lor de zi cu zi. Cei şapte actori principali ai acestui show TV au fost invitaţi să îşi lase amprentele şi semnăturile în cimentul din faţa celebrului cinematograf hollywoodian.

După debutul său pe micile ecrane în 2007, serialul „The Big Bang Theory” a câştigat 10 premii Primetime Emmy din 52 de nominalizări şi un Glob de Aur din şapte nominalizări. Acest show TV cu 279 de episoade se va încheia odată cu difuzarea ultimului episod – ce va avea o durată de o oră – din cel de-al 12-lea sezon al său, pe 16 mai, pe postul CBS. Potrivit revistei Forbes, Jim Parsons, interpretul personajului Sheldon Cooper, un fizician care are IQ-ul unui geniu, dar căruia îi lipsesc aproape cu desăvârşire aptitudinile sociale, a fost în 2018 cel mai bine plătit actor de televiziune din lume.

Acest sitcom a avut o audienţă medie de 18,6 milioane de telespectatori pe episod pentru cel de-al 11-lea sezon al său (difuzat în perioada 2017-2018), depăşind orice alt serial produs de industria de televiziune americană. Serialul este difuzat în peste 70 de ţări, inclusiv în Marea Britanie, Canada şi China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here