GALERIE FOTO: Elevi vrânceni premiați la olimpiadele din aria curriculară tehnologii

0
418

Șapte elevi vrânceni au fost premiați în cadrul etapei naționale a olimpiadelor la disciplinele din aria curriculara Tehnologii, precum și în cadrul  concursului pe meserii pentru învățământul profesional, competiții ce s-au desfășurat la sfârșitul lunii aprilie.

În domeniul industriei textile și pielărie, cu calificare de confecționer produse textile, eleva Florentina Cristina Acatrini (clasa a XI-a), de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Focșani, a obținut mențiune. Eleva a fost pregătită de profesoarele Gabriela Nitu și Vergina Dumitrescu, cea din urmă fiind și profesor însoțitor. Premiul I pentru cea mai bună lucrare practică pe calificare de mecanic auto i-a revenit elevului Mihnea Bogdăneanu, din clasa a XI-a, la Colegiul Tehnic V. D. Cotea Focșani. Profesorul Nicolae Milanovici este cel care s-a ocupat de instruirea elevului, iar profesorul Aurel Vișan este cel care l-a însoțit la concurs.

La olimpiada națională, pe domeniul economic, administrativ, comerț, eleva din clasa a XI-a, de la Colegiul Economic „M. Kogălniceanu” Focșani, Luana Delia Maria Tătaru, a obținut premiul II. Aceasta a fost pregătită de profesoarele Marioara Botezatu, Mihaela Fiștoc și Maria Huștiu, iar Carmen Taban a fost profesor însoțitor. Două eleve de clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic „Gh. Balș” Adjud au obținut mențiuni. Este vorba de Mihaela Novac, premiată în domeniul industrie alimentară, având-o drept profesor îndrumător și însoțitor pe Cecilia Sava, și Alexandra Gabriela Costandache, în domeniul protecția mediului, avându-le drept profesoare îndrumătoare pe Violeta Botezatu și Rodica Urdă, aceasta din urmă fiind și profesor însoțitor.

Doi elevi ai Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau“ Focșani au obținut premii în domeniul mecanicii. Astfel, elevul George Condruz s-a clasat pe locul II, iar Cosmin Gabriel Popîrțac a obținut mențiune, ambii elevi fiind pregătiți de profesorii Mihail Fîsan, Alexandru Andronache și Viorel Boerescu, iar profesor însoțitor le-a fost Aurel Vișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here