Handbal, juniori 2 – CSS Focșani va juca turneul final la Turda!

0
99

Campionatul Național de handbal al juniorilor 2 se va încheia pentru echipele din grupa Speranță, cu turneul final care va avea loc la Turda, în perioada 29 mai – 2 iunie. Cele opt formații calificate pentru ultimul act al competiției au fost repartizate în două grupe în urma tragerii la sorți care a avut loc la sediul FRHandbal ieri, 23 aprilie, astfel:

Grupa A: HC Beldiman Arad – locul 1, grupa a 3-a, CSS Focșani – locul 1 grupa 1, LPS Târgu Jiu – locul 2 grupa a 3-a, CT Media/CSDinamo București – locul 2, grupa a 2-a.

Grupa B: CSS Făgăraș, GSIP Moreni, LPS Suceava, LPS Târgu Mureș.

În semifinale, vor juca echipa clasată pe locul 1 în grupa A cu cea de pe locul 2 în grupa B și invers, iar câștigătoarele vor disputa finala.

Gruparea pregătită de antrenorul emerit Lucian Tucan se află între formațiile ce aspiră la câștigarea turneului final. Iar prestația pe care focșănenii au avut-o recent în turneul zonal al ONSȘ la handbal licee în care au depășit echipe alcătuite din juniori 1 și unde au avut trei jucători care au primit premii individuale, dă consistență unei asemenea aspirații. Până la turneul de la Turda mai este mai bine de o lună, timp în care profesorul și elevii săi pot pregăti în liniște meciurile în urma cărora își pot face o bună platformă pentru abordarea viitorului sezon competițional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here