GALERIE FOTO: Copiii de grădiniţă au primit jucării, din partea „iepuraşului”, de la elevii Liceului Teoretic Odobeşti

0
167

Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 Odobeşti au primit vizita elevilor de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobeşti, care au mers la prichindei cu daruri în preajma sărbătorilor de Paşte. Bucuria s-a citit pe chipul tuturor. Şi pe cel al elevilor, profesorilor, dar şi pe cel al preşcolarilor de la grupele „Iepuraşii”, „Steluţele” sau „Gărgăriţele”.
Elevii de la clasele X A şi X B, însoţiţi de profesoarele Mioara Cucu şi Ema Dragomir, au donat jucării şi au petrecut câteva minute în preajma micuţilor. Elevii şi profesorii s-au bucurat pentru că au dăruit „Dăruind… primeşti îndoit”, a spus profesoara Mioara Cucu de la Liceul Teoretic Odobeşti. „Mulţumim celor care au fost alături de noi: profesorii Alina si Paul Galan, profesoarele Niculina Ene Surdu, Beatrice Pană, Andreea Pălănceanu, Ştefania Lazăr, profesoara Constanţa Giurcan, profesoara Mirela Matei şi altor donatori cu suflet mare! De asemenea, mulţumim doamnei director Veronica Batog de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 din Odobeşti cu care avem o colaborare frumoasă”, au transmis profesorii coordonatori ai activităţii. „Am adus câteva jucării ca să răspund provocării. Eu nu prea ţin jucăriile pe care nu le folosesc fetele mele. De obicei, dăruiesc, împreună cu fiicele mele, jucării şi hăinuţe când mergem pe la ţară şi ştim unde sunt copii săraci”, ne-a spus profesoara Niculina Ene Surdu.

Directoarea grădiniţei le-a spus preşcolarilor că elevii au venit cu daruri din partea iepuraşului. Nu este prima dată când copiii de grădiniţă primesc jucării de la elevii mai mari. Elevii Liceului Teoretic Odobeşti organizează activităţi de donaţii în cadrul Concursului Naţional EcOprovocarea, dar şi în cadrul programului SNAC care încurajează voluntariatul în rândul elevilor. Atât de mult i-a impresionat pe liceeni experienţa avută, încât elevii vor să meargă din nou, la anul, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu daruri, la copiii cuminţi.

 

Profesor Ema Dragomir – Liceul Teoretic Odobeşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here