Baschet, Liga Națională – CSM Focșani 2007 începe la Galați turneul pentru locurile 9-16!

0
89
  • Mâine, echipa Focșaniului va întâlni de la ora 19:30, în Sala Dunărea, pe CSM Phoenix CSU

Campionatul Ligii Naționale de baschet masculin ediția 2018-2019 intră, în acest week-end, în ultima sa fază. Primele opt formații încep play-off-ul pentru desemnarea campioanei, următoarele opt, încep turneul pentru stabilirea clasamentului locurilor 9-16. În cea de-a doua situație se află și CSM Focșani 2007 care va începe turneul cu disputa pe care o va avea cu CSM Phoenix CSU Galați, ocupanta locului al patrulea grupa Galbenă. Focșănenii s-au clasat pe locul al treilea în grupa Albastră.

Între focșăneni și gălățeni sunt programate trei întâlniri, câștigătoarea a două dintre acestea urmând să joace pentru locurile 9-12, iar învinsa, pentru locurile 13-16. Altfel spus, pentru CSM 2007 vor urma trei tururi de dispute pentru locurile de clasament, fără ca la final să fie afectată participarea în viitorul an competițional în a doua grupă valorică a baschetului românesc.

Gălățenii au o formație, cu siguranță, mai puternică și au prima șansă în disputa, eliminatorie, cu focșănenii. În prima fază a campionatului, CSM Phoenix CSU Galați a întrecut pe CSM Focșani 2007 cu 90-71 în Sala Polivalentă și cu 86-70 pe teren propriu. Între timp, forța de joc a focșănenilor a crescut și, chiar dacă nu vor putea câștiga în fața gălățenilor, vor face, cu siguranță, jocuri foarte bune cu care să mulțumească exigentul – și apropiatul lor public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here