ULTIMA ORĂ! Trei bărbați, prinși de polițiști conducând un tractor, un ATV și un autoturism deși nu aveau permis de conducere

0
1592

 

La data de 22 aprilie a.c., ora 09.15, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nănești au depistat în trafic un bărbat, de 32 ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un tractor pe D.N. 23, fără a avea categoria de permis corespunzătoare. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

În jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au oprit în trafic un ATV, fără număr de înregistrare, condus de un bărbat, de 27 ani, din comuna Golești. De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Aseară, în jurul orei ora 20.00, polițiștii Secției 2 Gugești au depistat un bărbat, de 30 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism pe DC 169, din satul Liești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, autoturismul în cauză nu figura ca fiind înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare utilizate aparțineau unui alt autoturism. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 23 aprilie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here