Fotbal: LPF a vândut la pachet drepturile tv și drepturile comerciale pentru 28 de milioane de euro pe sezon

0
81

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că drepturile de televiziune pentru meciurile din Liga I au fost cedate către compania eAd la pachet cu drepturile comerciale pentru suma de 28 de milioane de euro, plus TVA, pentru un sezon. Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu a explicat şi motivul pentru care nu a efectuat o licitaţie pentru vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I. „Eu vreau să mulţumesc partenerilor noştri pentru că după multe luni de negociere am ajuns să semnăm acest contract şi sper să avem o colaborare mult mai bună ca până acum. Nu am vândut direct către televiziuni pentru că noi nu suntem specialişti în domeniu, iar până acum tot ce au obţinut de la televiziuni a fost satisfăcător pentru LPF. Şi după cum vedeţi am obţinut mulţi bani”, a declarat Iorgulescu.

Directorul general al companiei eAd, Orlando Nicoară, a afirmat că noul deţinător de drepturi este interesat de mărirea interesului pentru Liga I.

În ceea ce priveşte revânzarea drepturilor către televiziuni, Nicoară a precizat că doreşte să continue colaborarea cu toţi partenerii pe care îi are în acest moment. Secretarul general al LPF, Justin Ştefan a afirmat că există şi garanţii din partea cumpărătorului în ceea ce priveşte vânzarea drepturilor tv.

Articolul integral pe https://bit.ly/2DrLL1I

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here