GALERIE FOTO: Cozonacul și pasca pentru masa de Paști le găsești la Rustic Simigerie&Pizza

0
452

Vă povesteam, de Crăciun, despre cozonacii dolofani, rumeni, pufoși, plini cu cacao, miez de nucă și rahat. „Folosim doar lapte, ouă, unt proaspete, numai ingrediente naturale. E pur și simplu un cozonac ca la mama acasă, fără amelioratori, fără premixuri. Credeți-mă, la alții am văzut 7 E-uri pe etichetă, te îngrozești. Noi facem doar acum pentru Crăciun și vom mai face pentru Paști. Totul este proaspăt”, mi-a spus atunci Adrian Andreoaia, patronul de la Rustic Simigerie&Pizza. Și s-a ținut de cuvânt!

Cozonacii aromați și delicioși, dar și pasca, preparate după rețete vechi, tradiționale, cu maia, fără conservanți, sunt gata să ajungă la dumneavoastră pentru a fi piesa de rezistență a mesei de Paști. Căci nu e sărbătoare a Învierii Domnului Iisus Hristos fără cozonaci cu nucă, stafide sau rahat, fără pasca pregătită cu brânză și ouă proaspete. Alături de ouăle roșii, cozonacul și pasca sunt simbolul Paștelui, al sacrificiului Mântuitorului și al Renașterii spirituale a omenirii.

În noaptea de Înviere, ouăle roșii, pasca și cozonacul sunt duse la biserică spre a fi sfințite, astfel ca masa de Paști să fie luminată de prezența Duhului Sfânt. Căci mai mult decât orice altă sărbătoare, Paștele înseamnă spiritualitate, credință și înălțare sufletească.

La Rustic Simigerie&Pizza găsiți cozonacii și pasca pentru o masă tradițională de Paști, alături de familie și prieteni, sărbătorită cu bucurie și liniște sufletească.

Prețul unui kilogram de cozonac este 35 de lei.

Rustic Simigerie&Pizza se află în Focșani, pe Bd. Unirii Nr.44.

Pentru comenzi puteți suna la numerele de telefon: 0748.061.128 și 0237.704.510

Facebook- Rustic Simigerie&Pizza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here