Supraveghetoarea care l-ar fi lovit cu coada unei mături pe un elev de 17 ani va fi sancționată; elevul va primi avertisment

0
1057

Supraveghetoarea care l-ar fi lovit cu coada unei mături pe un elev de 17 ani al Liceului de Artă din Focșani, pentru că făcea gălăgie în timpul programului de somn, va fi sancționată cu reducerea a 10% din salariu pe o perioadă de 3 luni. De asemenea, elevul va primi un avertisment pentru nerespectarea programului. „Comisia de disciplină a propus Consiliului de administrație sancționarea cu reducerea salariului cu 10% pe trei luni în cazul supraveghetoarei. Elevul va fi sancționat cu avertisment, pentru că nu a respectat programul de odihnă”, ne-a declarat Remus Paraschiv, directorul Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea”.

Reamintim că un adolescent în vârstă de 17 ani, din Tecuci, elev al Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” din municipiul Focșani, a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00:59, după ce ar fi fost victima unei agresiuni. Elevul, care locuiește în căminul Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea” din Focșani, a susținut că ar fi fost lovit cu coada unei mături de supraveghetoarea căminului. Femeia ar fi fost deranjată de faptul că băiatul, împreună cu alți colegi de cameră, ar fi făcut gălăgie în toiul nopții, deși se dăduse deja stingerea. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, băiatul prezenta traumatism de braț stâng prin agresiune, cu echimoze locale. El nu a avut nevoie de internare.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, polițiștii fiind sesizați de personalul din cadrul UPU Focșani cu privire la faptul că minorul ar fi fost victima unei agresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here