ULTIMA ORĂ! FOTO și VIDEO! Mii de credincioși și clerici, la procesiunea de Florii din Focșani; primarul Misăilă, printre participanți

0
2598

 

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, la Focșani a fost organizată tradiționala procesiune de Florii. Evenimentul a reunit clerici și credincioși pe două trasee:

ora 17:00 – biserica „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt” din cartierul Sud, strada Revoluției, bulevardul București, bulevardul Unirii și biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Piața Unirii;

ora 17:30 – biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, bulevardul Independenței, bulevardul Unirii și biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Piața Unirii.

La ora 18:30, grupurile de pelerini au ajuns simultan în Piața Unirii, unde a fost oficiată o slujbă religioasă, după care toți cei prezenți s-au putut închina la icoana Intrării Domnului în Ierusalim, așezată în fața bisericii „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”. Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, s-a numărat printre participanții la procesiunea de Florii. „Ca în fiecare an, în sâmbăta Floriilor, în spiritul credinței și al rugăciunii, am avut plăcerea să particip, alături de sfinții părinți și mii de credincioși din Focșani, la Procesiunea de Florii devenită deja o tradiție pentru orașul nostru. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți!”, a transmis primarul Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here