Fotbal, Liga a III-a – Oaspeții pot obține cel puțin un egal!

0
232

 

  • Știința Miroslava – CSM Focșani 2007 astăzi, 20 aprilie, ora 17:00

           Echipa Focșaniului, neînvinsă în returul campionatului, se va deplasa astăzi (sâmbătă) la Miroslava, pentru jocul cu Știința din etapa a 24-a a campionatului Ligii a III-a. Va fi pentru oaspeți cea mai dificlă partidă din cele jucate în această primăvară, formația gazdă fiind o adversară redutabilă! Este clasată pe locul al patrulea și, la un moment dat, viza, chiar, repromovarea în Liga a II-a. Cum Gloria Buzău și-a surclasat contracandidatele, acestora le-a rămas să joace cu gândul la viitoarea ediție de campionat. Până atunci, vor să arate susținătorilor că își merită susținerea și încearcă să termine campionatul cât mai aproape de primul loc. Într-o astfel de situație se află și Știința Miroslava, care în tur a câștigat pe Milcovul și a pus, atunci, față de CSM 2007, o distanță de 7 puncte. Acum, echipele de la Miroslava și Focșani sunt despărțite de 6 puncte și de un loc în clasament, dar focșănenii au un meci mai puțin. Iar o victorie – posibilă, astăzi, i-ar putea aduce, în mod teoretic, cel puțin, la egalitate cu ieșenii.

Pe teren propriu, Știința este redutabilă! A pierdut meciul cu Gloria Buzău, dar au mai pățit-o și alții. Este foarte puțin probabil că nu-și vor pregăti meciul de astăzi pentru a câștiga. Vor întâlni, însă o echipă a Focșaniului redutabilă, la rândul său, pe teren străin, unde au pierdut de doar două ori: la Galați și la Rădăuți! CSM 2007 este o specialistă a egalurilor – 7, față de unul al gazdelor, care au fost învinse de 7 ori, față de 4 ori focșănenii.

Dacă jucătorii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma vor evolua la nivelul ultimelor partide, se pot întoarce cu cel puțin un egal! Cei doi antrenori ai Focșaniului nu vor putea conta, în continuare, pe Negoescu și Târcă, încă nerefăcuți, dar așa cum s-a văzut în etapele anterioare, au soluții pentru a alcătui o formulă de echipă competitivă.

Meciul va fi arbitrat de brigada alcătuită din Răzvan Beldiman, din  Galați, Vlad Țăranu, din Piatra Neamț, Alexandra Lungu, din Roman. Observatori vor fi Dumitru Coșoreanu, din Galați și Grigore Suhan, din Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here