Un tânăr vrâncean a murit în Anglia; familia are nevoie de ajutor pentru repatriere

0
10012

Un tânăr vrâncean a murit în Anglia, iar familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit. „Suntem profund îndurerați de dispariția fulgerătoare a tânărului Bârlădeanu Adrian din Mărășești. Familia are nevoie foarte mare de ajutor financiar pentru repatrierea lui acasă! Primăria Orașului Mărășești va organiza o strângere de fonduri în acest sens, dar pe lângă asta, cine vrea și are bunăvoință să ajute, poate să doneze în contul fratelui său: Bârlădeanu Nicu Cristian.

CONT EURO: RO97RZBR0000060020462446

CONT LEI: RO39RZBR0000060020462423

Numărul de telefon unde puteți suna: 0760 302 894

Sincere condoleanțe familiei!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Mărășești.

Un anunț asemănător a fost postat și pe grupul de Facebook „Romani in Londra – UK***”. „Să ne unim puterile în numele omeniei! Ieri (marți – n.r.) Bârlădeanu Adrian din Mărășești, jud. Vrancea s-a stins în Anglia unde a plecat să muncească pentru fetița lui de 4 anișori. Familia are nevoie foarte mare de ajutor financiar pentru repatrierea lui acasă! Cine vrea și are bunăvoință să ajute poate să doneze în contul fratelui său Bârlădeanu Nicu Cristian. Vă mulțumim și vă rugăm să donați!”.

Pe pagina de Facebook a fratelui tânărului decedat, foarte mulți oameni îi transmit condoleanțe și se declară șocați de cele întâmplate.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!

Sursa foto: Facebook/Primăria Orașului Mărășești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here