Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani şi adjunctul său se vor transfera la alte unităţi

0
1331

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani şi adjunctul aceleiaşi unități de parchet, respectiv procurorii Auraş Ionuţ Petrescu şi Anca Dorina Rîşca, au obţinut ieri transferul către alte unităţi de parchet. Cererile lor au fost analizate şi admise în şedinta Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), care a avut loc ieri.

Astfel, începând cu data de 1 iunie, prim procurorul adjunct Anca Dorina Rîşca va activa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, urmare a admiterii cererii de transfer. Începând cu aceeaşi dată, ea va fi eliberată şi din funcţia pe care o deţine acum, respectiv cea de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani. “ADMITERE începând cu 01.06.2019 Secţia pentru procurori a hotărât eliberarea doamnei RÎŞCA ANCA DORINA din funcţia de prim procuror adjunct la

Parchetul de pe lângă Judecătoria  Focşani, începând cu data transferului”, se arată în hotărârea secţiei.

Anca Dorina Rîşca a fost delegată pentru prima dată în funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani în luna decembrie a anului 2012. Ulterior, aceasta a ocupat funcţia prin concurs.

În ceea ce îl priveşte pe prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, Auraş Ionuţ Petrescu, acesta a obţinut transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Procurorul Petrescu a optat pentru două unităţi de parchet, respectiv Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti sau Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Cererea de transfer i-a fost admisă începând cu jumătatea lunii iulie, dată la care îi expiră şi mandatul de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani. “ADMITERE la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, începând cu 15.07.2019”, a hotărât secţia în cazul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here