ULTIMA ORĂ! FOTO și VIDEO! O persoană a căzut în Cascada Putnei; UPDATE! Bărbatul a fost găsit

0
5131

În urmă cu puțin timp, prin apel la 112 a fost semnalat că o persoană a alunecat și a căzut în Cascada Putna, comuna Tulnici. La fața locului se deplasează o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, o autospecială transport scafandri la intervenție și o barcă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

UPDATE! Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici acționează pentru găsirea unui bărbat care ar fi căzut accidental în Cascada Putnei. Conform primelor date, este vorba de un bărbat, de circa 70 de ani, din județul Brăila.

UPDATE 2! Și jandarmii au fost solicitați prin apelul unic 112, să intervină pentru salvarea unei persoane în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a alunecat şi a căzut în râul Putna (zona Cascada Putnei), din satul Lepşa. S-a deplasat un echipaj de la Postul de Jandarmi Montan, compus din doi jandarmi şi două echipaje de la ISUJ Vrancea.

UPDATE 3! În urma acțiunilor de căutare a scafandrilor, bărbatul a fost găsit fără semne vitale.

UPDATE 4! Bărbatul care a căzut în apă, a fost găsit la aproximativ 100 de metri în aval de Cascada Putnei, agățat în rădăcini de copaci. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate conform protocoalelor medicale executate la fața locului, persoana a fost declarată decedată. La operațiunile de salvare a participat și un echipaj de la Salvamont Vrancea.

Sursa foto: IPJ Vrancea

Sursa video: Jandarmeria Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here