ULTIMA ORĂ! Șoferul microbuzului spulberat de tren este un fost polițist vrâncean

0
4741

Șoferul microbuzului implicat în accidentul de la Buzău ar fi un fost polițist din Vrancea, care la momentul producerii impactului ar fi fost distras de câteva tinere ce dansau lângă el, dar și de o convorbire telefonică. Presa locală relatează că bărbatul în vârstă de 50 de ani, care în prezent se află internat în stare gravă la Terapie Intensivă, ar fi fost polițist la mai multe posturi rurale din județul Vrancea. Cei 16 pasageri din microbuz se întorceau din Franța și Germania, iar rudele unuia dintre pasageri susțin că șoferul ar fi fost distras de distracția pornită de niște fete care ocupau locurile din față și care ar practica prostituția în străinătate.

”Câteva fetițe care fac prostituție în Franța dansau cu picioarele pe bord. Asta făceau. Se întorceau cu peștii lor în țară și uite ce au făcut. Șoferul nu mai era atent la drum iar când au strigat băieții din spate că, gata, murim, a fost prea târziu”, a spus mama uneia dintre victimele accidentului pentru Știri de Buzău.

 

De asemenea, potrivit Jurnalul de Buzău, unii dintre pasagerii microbuzului susțin că șoferul mergea cu muzica dată tare și că niște tinere ar fi dansat lângă el, distrăgându-i atenția.

Potrivit poliției buzoiene, accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor de trecere la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice şi luminoase şi semibariere, în afara localităţii Bâlhacu, comuna buzoiană C.A. Rosetti.

Impactul a fost atât de puternic, încât el a fost resimțit de călători. ”Am fost zgâlțâiți mai întâi, după care a frânat brusc. Atunci ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La început am crezut că a deraiat trenul, pentru că am tot văzut astfel de știri, dar când am coborât am văzut despre ce era vorba. Unii trăiau și urlau de durere”, a povestit un gălățean, călător în trenul implicat în accident, pentru  Știri de Buzău.

Inspecoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea nu a confirmat până la acest moment că șoferul microbuzului ar fi lucrat ca polițist în Vrancea, această informație urmând a fi verificată în arhivele instituției.

Sursa: http://www.jurnaluldebuzau.ro, https://bit.ly/2UEyMEi

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here