Șoferi fără permise sau băuți, depistați în trafic; unul dintre ei conducea o mașină cu număr fals

0
836

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 11 aprilie a.c., ora 21:20, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Chiojdeni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 169, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul era neînmatriculat și avea număr fals. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

La data de 11 aprilie a.c., ora 21.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au oprit pe DN 2N, în comuna Dumitrești, un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Chiojdeni. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă a refuzat. Totodată, cel în cauză a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge la o unitate medicală. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

 

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., ora 17.20, polițiștii Serviciului Rutier au depistat o femeie, de 34 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85, pe raza comunei Urechești, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 26 ianuarie a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 23.35, polițiștii au oprit pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focşani un autoturism condus de un bărbat, de 27 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 15 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here