Elev al Liceului de Artă, la spital după ce ar fi fost BĂTUT de o supraveghetoare de la Colegiul Cotea

0
3051

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Tecuci, elev al Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” din municipiul Focșani, a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00:59, după ce ar fi fost victima unei agresiuni. Elevul, care locuiește în căminul Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea” din Focșani, a susținut că ar fi fost lovit cu coada unei mături de către supraveghetoarea căminului. Femeia ar fi fost deranjată de faptul că băiatul, împreună cu alți colegi de cameră, ar fi făcut gălăgie în toiul nopții, deși se dăduse deja stingerea.

Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, băiatul prezenta traumatism de braț stâng prin agresiune, cu echimoze locale. El nu a avut nevoie de internare.

Contactat telefonic, directorul Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani, profesorul Remus Paraschiv, ne-a declarat că urmează să poarte o discuție cu pedagogul care a fost de serviciu în noaptea respectivă despre cele relatate de elev. „La ora 00:00 ar fi intrat pedagoga în cameră, pentru că era gălăgie și ascultau o melodie despre mamă, iar unul dintre elevi plângea. Băiatul care a ajuns la spital nu este elev de al nostru, el este la Liceul de Artă. O să văd ce s-a întâmplat acolo. Deocamdată nu am stat de vorbă decât cu el, pentru că supraveghetoarea este liberă”, ne-a declarat, ieri, directorul unității de învățământ, Remus Paraschiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, polițiștii fiind sesizați de către personalul din cadrul UPU Focșani cu privire la faptul că minorul ar fi fost victima unei agresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here