ULTIMA ORĂ! VIDEO și GALERIE FOTO: Doi bărbați din Nereju AU MURIT în accidentul de la Buzău dintre un microbuz de persoane și un tren

0
11354

Doi bărbați din comuna Nereju, de 24 și 36 de ani, au murit aseară în accidentul dintre un microbuz de persoane și un tren, care a avut loc în localitatea buzoiană Bâlhacu. Alți cinci vrânceni, patru din comuna Nereju și unu din comuna Slobozia Ciorăști, se numără printre pasagerii din microbuz care au fost răniți. De asemenea, șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, este un vrâncean din comuna Dumitrești.

Reamintim că un microbuz de persoane care venea din Franța și se îndrepta către Tișița, județul Vrancea, cu 16 persoane la bord, a intrat în coliziune cu un tren. Accidentul a avut loc în judeţul Buzău, pe DN 2B, în zona localității C. A. Rosetti. Impactul cu vehiculul a fost atât de puternic încât a fost simțit și de călătorii din tren.

UPDATE! „În seara zilei de 15 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie cu victime multiple pe DN 2B, pe raza comunei C.A. Rosetti, în afara localităţii Bâlhacu. La faţa locului au fost direcţionate imediat echipaje de poliţie, ambulanţă şi autospeciale de descarcerare şi pentru acordarea primului ajutor. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (microbuz şi remorcă) pe DN 2B, din direcţia Buzău către Brăila, la intersecţia cu calea ferată de pe raza localităţii Bâlhacu, un bărbat de 50 de ani din Vrancea nu ar fi respectat regulile de circulaţie aplicabile la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semibariere şi semnale acustice şi luminoase aflate în funcţiune, împrejurare în care a fost lovit de un tren Inter Regio, care efectua transport de persoane pe ruta Bucureşti Nord – Galaţi.
În urma accidentului patru ocupanţi ai microbuzului au decedat iar conducătorul auto şi alte 11 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 57 de ani din Vrancea şi Brăila au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.
Conducătorul auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite fiindu-i prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările”

IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here