Dans: Clubul Alexander’s Focșani, calificat cu șase echipe la Campionatul European!

0
109
  • Calificările au avut loc la Baraolt, la sfârșitul săptămânii trecute

 

Dansatorii clubului Alexander’s Focșani au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la anuala selecție pentru Campioantul European din luna iunie, din Ungaria, prilejuită de Festivalul Național de Dans și Gimnastică ”Cupa Baraoltului”, ediția a 23-a. Concursul a fost organizat de Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe, Clubul Copiilor Baraolt, Asociația Baroti Zsibongo.

Datorită prestațiilor de excepție pe care le-au avut și la competiția de la Baraolt, Alexander’s s-a întors cu șase calificări pentru întrecerea continentală: premiul I – grupul Răstoaca – Gugești; Alexanders Dans Junior; grupul Vidra; premiul II – grupul Vidra- Țifești – Focșani; grupul Panciu; premiul III – grupul Bolotești, aflat la prima experiență de acest nivel, la doar șase luni de la constituire. ”Felicitări puilor de om de la Alexander’s Dance Focșani pentru rezultatele obținute la Cupa Baraoltului, concurs ce a contat pentru calificarea la Campionatul European din Ungaria! Multe mulțumiri părinților acestor copii, pe care i-au susținut și încurajat permanent! Multe mulțumiri și firmei de transport care ne-a asigurat siguranța acestei deplasări. Tot ce a depins de noi am făcut, dar de acum începe greul! Acești copii nu vor putea ajunge în Ungaria fără susținerea financiară a eventualilor sponsori sau fără susținerea primăriilor localităților din care provin. Dacă ni-i dorim acolo, trebuie să ne unim forțele și să le dăm sansa să strălucească! Copiii sunt minunați! Haideți cu noi pe calea succesului, deschisă de făpturile minunate! Vă iubesc drăgălașii mei! Mândră de mândria voastră voi fi mereu!”, a fost mesajul pe care Mirela Nica Milea, conducătoarea Alexander’s Dance Focșani și instructoarea dansatorilor, care sunt pregătiți la club, a dorit să-l transmită la revenirea acasă.

Ca și în anii anteriori, copiii dansatori care și-au câștigat dreptul de a evolua – și de a reprezenta Vrancea și localitățile din care provin – la Campionatul European din Ungaria au nevoie de susținerea sponsorilor, a comunităților. Au făcut ce a depins de ei. Mai rămâne ca și cei care au putere financiară să-i ajute să fie acolo unde merită, unde pot să-și arăte arta de dansatori și vor face cu siguranță cunoscute numele Vrancei și localităților pe care le reprezintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here