GALERIE FOTO: Rugby: Veteranii Focșaniului neînvinși în Cupa ”Ștefan cel Mare”, la Bârlad!

0
190
  • ”Fiii Vrâncioaiei” au primit un premiu special de la cei din Republica Moldova

 

Lotul Rugby Old Boys Focșani care a făcut deplasarea la Bârlad: Florin Topală, Cosmin Mărgineanu, Mircea Olaru, George Stanciu, Viorel Trifan, Marian Lungu, Constantin Galea, Eugen Secară, Marius Chițu, Ionuț Saulea, Cosmin Brăileanu, Gabriel Asaftei, Alin Stănescu, Nicușor Chioveanu, Cătălin Răileanu, Paul Petrila, Dragoș Mihăilă.

 

Rugbiștii veterani ai Focșaniului și-au început bogatul sezon competițional 2019 cu participarea la Cupa ”Ștefan cel Mare” organizată sâmbătă, 13 aprilie,  pe stadionul Rulmentul din Bârlad de ospitalierele gazde de la Old Balls.

La prima competiție a sezonului, focșănenii au avut ca parteneri de întrecere prietenii de la ”Moșii Viguroși” din Chișinău și formația gazdă. Ambele partide s-au terminat la egalitate, după jocuri spectaculoase, descrise astfel de principalul comunicator al focșănenilor, Florin Topală: ”Meciurile s-au jucat la intensitate mare. Pofta de joc a fost pe primul loc, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Eseuri din blonjon, placaje joase ca la juniori, scheme de joc așa cum doar la nivel profesionist se pot vedea, pase sărite și multă, multă pasiune pentru jocul de rugby, joc ce ne unește pe noi ca echipă și ca oameni”.

Nu am fost de față la jocuri, dar știu că Florin Topală nu înflorește cu nimic adevărul, pentru că acestea sunt atributele obișnuite ale evoluțiilor rubiștilor veterani ai Focșaniului. Și care vor putea fi admirate la viitoarele lor evoluții, inclusiv acasă, la jocurile cu italienii de la Avezzano, la 18 mai, și în Memorialul Viorel Ion, la 25 august.

La Bârlad, Old Boys Rugby Focșani, așa cum mi-a mai spus Florin Topală, ”un premiu special a primit echipa noastră de la veteranii echipei din Republica Moldova care au apreciat calitatea jocului și respectul față de adversar de care dăm dovadă meci de meci”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here