GALERIE FOTO: Baschet: Spectacol în Polivalentă la jocurile turneului internațional Mircea Petrișor!

0
96

Turneul internațional de baschet ”Mircea Petrișor” de la Focșani a debutat în Sala Polivalentă sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17:00, cu meciul dintre CSM Focșani 2007 și CSM Sighetu Marmației. Gazdele au câștigat cu 97-72.

Duminică, 14 aprilie, de la ora 12:00, s-au aflat față în față CSM Sighetu Marmației și Etoile Sportive du Sahel, din Tunisia, formație pregătită de celebrul antrenor Dragan Petricevic, fost selecționar al naționalelor României. Formația oaspete este multiplă campioană și câștigătoare a Cupei Tunisiei, câștigătoare a Cupei Campionilor Africii, iar acum, deși se află într-un proces de reconstrucție, urmează să joace în play-off-ul campionatului Tunisiei.

În partida cu formația din Sighet, baschetbaliștii tunisieni au realizat, împreună cu adversarii, în multe momente, un spectacol baschetbalistic de mare calitate, aplaudat cu generozitate de spectatori, între care a fost și primarul Focșaniului Cristi Valentin Misăilă, cel care la finalul întâlnirii a stat de vorbă cu staff-ul și cu jucătorii tunisieni!

Scorul întâlnirii dintre CSM Sighetu Marmației și Etoile Spotive du Sahel a fost de 102-71 (27-25, 30-18, 22-19, 23-9) pentru tunisieni.

În ultima zi a turneului, marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă vor juca CSM Focșani 2007 cu Etoile Sportive du Sahel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here