GALERIE FOTO: Baschet – Astăzi, începe turneul internațional Mircea Petrișor!

0
330
  • Vineri, staff-ul echipei tunisiene Etoile du Sahel s-a întâlnit cu primarul Cristi Valentin Misăilă

          Sala Polivalentă din Focșani va găzdui, începând de astăzi, 13 aprilie, partidele turneului internațional de baschet ”Mircea Petrișor”, la care vor participa formațiile Etoile Sportive du Sahel, din Tunisia, CSM Sighetu Marmației și CSM Focșani 2007. Astăzi de vor întâlni, de la ora 17:00 CSM Focșani 2007 și CSM Sighetu Marmației, mâine, 14 aprilie, de la ora 12:00 vor juca Etoile Spoirtive du Sahel și CSM Sighetu Marmației, iar marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă vor încheia turneul Etoile Sportive du Sahel și CSM Focșani 2007.

Tunisienii au venit în România joi seara, iar ieri, 12 aprilie, de la ora 12:00 trei membri ai staff-ului echipei – Nabil Hattab, director tehnic, Amine Adhouma, președintele secției de baschet a clubului și antrenorul Dragan Petricevic – au fost primiți la Primărie de primarul Cristi Valentin Misăilă. Oaspeții au aflat de la gazdă informații despre activitatea social-edilitară și cea sportivă a Focșaniului, despre istoria municipiului și a județului, despre preocupările actuale ale municipalității. Oaspeții au prezentat, la rândul lor, echipa cu care au venit la Focșani, care este multiplă campioană și câștigătoare a Cupei Tunisiei, campioană a Africii, ca și clubul Etoile Sportive du Sahel, care este câștigător al Cupei campionilor Africii la patru discipline – baschet, handbal, fotbal și volei. Și au făcut precizarea că în lume sunt doar două cluburi campioane ale unui continent la patru sporturi de echipă!

Oficialii formației tunisiene au mulțumit gadelor pentru ospitalitate, pentru invitarea la turneul internațional ”Mircea Petrișor” și l-au invitat pe primarul Cristi Valentin Misăilă să le viziteze clubul. Primarul a mulțumit pentru invitație, dar a spus că nu poate să dea curs din cauza programului edilitar, dar și politic foarte încărcat al acestui an. În Tunisia va merge, însă pentru câteva jocuri echipa de juniori U 16 a LPS CSM Focșani 2007. Iar în septembrie, seniorii CSM Focșani 2007 vor face deplasare pentru un turneu în Tunisia pe bază de reciprocitate, ca răspuns la participarea Etoile Sportive du Sahel la turneul Mircea Petrișor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here