ULTIMA ORĂ! FOTO! Polițiștii de la Rutieră sunt cu ochii pe PIETONI! Sunt vizați și transportatorii de mărfuri și persoane

0
1920

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Vrancea au desfășurat în această dimineață, începând cu ora 6.00, o acțiune pe raza municipiului Focșani, pe mai multe etape. În intervalul orar 8:00-10:00 aceștia au acționat pe linia abaterilor săvârșite de pietoni.
Au fost verificați și conducători auto pe linia de transport de mărfuri cât și conducători auto pe linia de transport persoane.
Polițiștii au identificat în această dimineață un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, un șofer al unui microbuz de persoane care avea permisul reținut și un conducător al unei autoutilitare neînmatriculate.
”Pe 12 aprilie, pe raza municipiului Focșani, organizăm o acțiune care vizează principalele cauze generatoare de accidente rutiere, care se va desfășura pe mai multe etape, primele două sunt în faza de acțiune, de la ora 6:00 la ora 8:00 am acționat pe linia de transport de mărfuri și transport persoane, de la ora 8 la ora 10 am acționat pe linie de pietoni și în a doua parte a zilei, de la ora 15:00 la ora 17:00 tot pe linie de pietoni. Ca noutate, în ceea ce privește pietonii, vom acționa în regim de patrulare, practic, nu mai stăm în puncte fixe și acționăm pe principalele artere de circulație de pe raza municipiului Focșani, unde urmărim respectarea regulilor de circulație de către pietoni”, a declarat comisar șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Cea de-a doua etapă a acțiunii demarate de polițiștii rutieri se va desfăşura în cursul acestei seri.

Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here