Baschet – Turneul internațional ”Mircea Petrișor” va începe mâine!

0
104

 

  • De la ora 17:00, în Sala Polivalentă, CSM Focșani 2007 – CSM Sighetu Marmației

           Pauza competițională dintre terminarea jocurilor din grupe și începerea play-off-ului pentru locurilor 9-16 al Ligii Naționale i-a permis formației de seniori a CSM Focșani 2007 să organizeze turneul internațional ”Mircea Petrișor” în memoria părintelui baschetului focșănean.

La competiție vor participa formația organizatoare, colega ei din seria Albastră a Ligii Naționale, CSM Sighetu Marmației și echipa tunisiană Etoile du Sahel. Formația africană este multiplă campioană și câștigătoare a Cupei Tunisiei, câștigătoare a Cupei Campionilor Africii și este pregătită de celebrul antrenor Dragan Petricevici, foarte bun prieten cu regretatul Mircea Petrișor dar și cu oamenii din baschetul focșănean, fost antrenor al naționalelor de baschet ale României!

Turneul internațional ”Mircea Petrișor” va începe cu partida dintre CSM Focșani 2007 și CSM Sighetu Marmației, programată pentru mâine, 13 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă. În aceeași sală vor juca duminică, 14 aprilie, de la ora 12:00, CSM Sighetu Marmației și Etoile du Sahel iar marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, vor închide turneul CSM Focșani 2007 și Etoile du Sahel cu partida care va începe de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here