„Jucării cu zâmbet”, colectate de Cătălin Laurențiu Lupu pentru copii instituționalizați

0
288

Cătălin Laurențiu Lupu, un tânăr din Focșani, care provine din sistemul de Protecția Copilului, și-a propus să aducă din nou bucuria pe chipul copiilor instituționalizați, dăruindu-le jucării, ce vor fi colectate până la sfârșitul lunii viitoare, în cadrul proiectului „Jucării cu zâmbet”.

În acest an, inimosul tânăr și-a propus organizarea, până pe 30 mai, a unei colecte de jucării, ce vor fi dăruite copiilor instituționalizați de la Centrul de Zi Recuperare și Reabilitare Copii cu Dizabilități și Centrul de Recuperare Copii cu TSA, dar și altor copii aflați în grija Direcției de Asistență Socială a Primăriei Focșani. Aceștia vor primi cadourile cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, 1 Iunie.

Jucăriile vor putea fi duse de cei care doresc să doneze la sediul oricărei școli din municipiul Focșani sau la sediile bibliotecii județene. La final, toate jucăriile vor fi așezate în formă de piramidă, în Piața Unirii din municipiul Focșani. „Mulțumesc Consiliului Județean Vrancea și Primăriei Municipiului Focșani pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat de-a lungul timpului, în toate proiectele pe care le-am realizat”, ne-a declarat Cătălin.

Ca să ducă la bun sfârșit și acest proiect, ca-n fiecare an de altfel, Cătălin a pus la punct fiecare detaliu: a găsit locurile unde oamenii vor putea duce jucăriile donate; a încheiat parteneriate cu instituții; a făcut afișe și invitații la eveniment, a făcut lobby pentru ca oamenii să cunoască proiectul și să doneze jucării în timp util.

Cătălin Laurențiu Lupu reprezintă pentru tineri un model de urmat prin puterea exemplului pe care îl oferă, prin pozitivismul și determinarea cu care își stabilește obiectivele. Și-a dedicat din proprie inițiativă aproape tot timpul în folosul altora, ducând astfel voluntariatul la cote înalte și câștigând popularitate și simpatie în rândul tuturor celor care-l cunosc.

Oamenii ca el ne arată nouă că în ciuda tuturor greutăților pe care le-am putea întâmpina de-a lungul vieții, trebuie întotdeauna să ne întoarcem privirea către cei de lângă noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here