Handbal fete – Focșăneanca Denisa Pavel, cu Naționala de cadete a României la Jocurile Mediteraneene!

0
222

 

  • Denisa se află, începând de astăzi pînă duminică, în cantonament la Dumbrăvița – Timișoara

          Handbalul focșănean propune naționalelor României încă o sportivă cu mari calități de golgeter: Denisa Pavel. Denisa, sportiva CS OK Sport Onești, care face pregătire la Centrul Național de Excelență de la Brașov, este component a Lotului de 17 cadete al României pentru Jocurile Mediteraneene care vor avea loc în perioada 15-21 aprilie la Budva, în Muntenegru.

          Denisa Pavel, fata antrenoarei de handbal de la Prosport Focșani, Loredana Pavel, a început handbalul la Focșani, a jucat pentru LPS de unde a plecat în clasa a 6-a la CS OK Sport Onești, a fost remarcată pentru calitățile sale deosebite pentru acest sport și a fost inclusă între handbalistele de la CSE Brașov. Din acel moment a fost selectată în Lotul lărgit de cadete al României și a participat la toate acțiunile de pregătire. A avut prestații foarte bune și la echipa unde este legitimată, CS OK Sport Onești iar includerea în Lotul pentru Jocurile Mediteraneene a venit în mod firesc! Așa cum va fi firesc să aibă evoluții foarte bune pentru echipa României, deoarece are tot ce-i trebuie pentru asta!

          Mama ei îi tramsmite acum, când se pregătește pentru o importantă competiție internațională, că are mare încredere în ea, că-i dorește să fie sănătoasă. putere de muncă și seriozitate. Și că așa vor veni și împlinirile pe care le merită.

La Jocurile Mediteraneene din 20l8, o altă handbalistă plecată de la Focșani, la Galați, Andreea Prescură, care acum este component a Lotului Național de Junioare, a câștigat cu echipa României medalia de argint!

          Denisa Pavel o poate întrece și să se întoarcă din Muntenegru cu medalia de aur împreună cu Naționala de cadete a României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here