Culturism&fitness – Festival la Casa de Cultură a Sindicatelor!

0
264

Practicanții spectaculoaselor discipline sportive culturism&fitness din Moldova și Bucovina se vor reuni, în etapa de zonă a Campionatului Național sâmbătă, 13 aprilie, la casa de Cultură a Sindicatelor din Focșani. La ora 9:00, va începe cântarul, iar la ora 14:00, vor intra în competiție primii concurenți. Între aceștia se vor afla și 34 de sportivi ai clubului focșănean Ulise, antrenați de sensei Florin Ancuța, și care au în palmares impresionante performanțe interne sau internaționale – juniori și seniori la masculin iar la feminin, senioare.

Va fi un adevărat regal de de culturism și fitness bikini care, așa cum se întâmplă de fiecare dată, se va bucura de aprecierile juriului, dar și ale spectatorilor ce vor veni să vadă la lucru sportivi pe care nu-i întâlnesc prea des în concursuri.

”La Focșani va fi cea mai numeroasă participare dintre toate etapele de zonă de până acum. Ne bucurăm de susținerea președintelui Federației de Cluturism&Fitness, care a programat întrecerea de la Focșani în așa fel încât să poată fi prezent și să ne fie alături”, mi-a spus președintele CS Ulise Focșani, profesorul Florin Ancuța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here