Judo – Cu trei medalii de aur, o medalie de argint și 4 de bronz, LPS Focșani pe locul al doilea la Campionatul Național Școlar U18!

0
228

 

  • CSS Focșani a obținut o medalie de aur și una de argint

           Campionatul Național Școlar la judo U 18, care a avut loc la Deva, în perioada 5-7 aprilie, a confirmat încă o dată valoarea școlii de judo de la Focșani, echipa LPS, cu sportivi pregătiți de senseii Adrian Moldoveanu, Stănică Grosu, Iulian Surlă, Marinel Palade și Mgurel Popa clasându-se pe locul al doilea, cu cele opt medalii pe care le-au câștigat. Fiecare medalie însemnând răsplata pentru performanța obținută în concurs!

S-au clasat pe primul loc, medaliate cu aurIulia Moldoveanu, la 44 kg., Elena Dinu, la 52 kg., Ionela Macovei, la 63 lg., pe locul al doilea, cu medalii de argint a terminat concursul Andreea Ciobotaru, la 44 kg., iar Iulian Maholea, la 46 kg., Silviu Ioniță, la 60 kg., Gabriel Farcaș, la +90 kg., Larisa Constantin, la 57 kg. au primit medalii de bronz.    

O prestație de apreciat au avut și judoka de la CSS Focșani, pregătiți de sensei Dumitru Sandu Zisu, care au câștigat o medalie de aur și o alta, de argint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here