Angajat al unei firme de cablu, BĂTUT din cauza unei antene parabolice

0
1810

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, va fi judecat la Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Victimă i-a fost angajatul unei firme de cablu, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor.

Anchetatorii au stabilit în urma verificărilor că la data de 15 august 2018, persoana vătămată a mers în comuna Slobozia Ciorăști, urmare a unei sesizări cu privire la o defecțiune. Persoana vătămată a ajuns la adresa indicată și a găsit-o acasă pe concubina inculpatului. Aceasta i-a explicat persoanei vătămate care este problema, iar angajatul și-a început activitatea.

După ce a terminat, omul s-a urcat în mașină cu scopul de a pleca. Pe drum, la ieșirea de pe ulița pe care își are casa inculpatul, persoana vătămată s-a întâlnit cu acesta. Inculpatul era cu o căruță și pentru că nu era loc să treacă cu mașina, persoana vătămată a oprit. Inculpatul, care era băut, a mers la mașina persoanei vătămate și a avut o discuție cu aceasta, discuție referitoare la faptul că persoana vătămată nu a schimbat locul antenei parabolice. Aceasta din urmă i-a explicat inculpatului că acest lucru se poate face doar contracost și în baza unei aprobări. Răspunsul persoanei vătămate l-a deranjat pe inculpat, iar acesta a început să lovească persoana vătămată cu pumnii în zona feței.

Loviturile aplicate au fost destul de puternice deoarece persoana vătămată a și căzut la pământ. Auzind scandalul, concubina inculpatului a intervenit și l-a calmat pe acesta din urmă.

Leziunile suferite de victimă au necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale. Persoana vătămată a declarat că se constituie parte civilă în dosar cu suma de 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here