GALERIE FOTO: Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – Păncenii, egalii pretendenților la titlu!

0
293

 

  • Victoria Gugești – FC Panciu 2-2 (0-0)

Formații

Victoria Gugești – Sîrbu, Teodorescu, Vlase, Jipianu – Mihăilă, Morhan, Mîndrescu, Petculescu, Cristinel Secu, Costin, Vasile Bălosu. Rezerve: Dragoș Secu, Ionuț Bejan, Manta, Damache.

          FC Panciu: Radu – Ștefan Ababei, Ciprian Ababei, Vlad Negoiță, Ciornei – Voina, Bută, Alban, Marian Bălosu, Pahonea, Socaci. Rezerve: Vișa, Feraru, Barcan, Anghel, Manea.   

          FC Panciu a mers la Gugești, duminică, 7 aprilie, pentru meciul cu Victoria, după ce cu o etapă mai devreme terminase la egalitate, acasă, cu campioana, Sportul Ciorăști. Cine a crezut că acel rezultat a fost întâmplător, s-a înșelat! Păncenii alcătuiesc o formație solidă, bine articulată, care se apără cu suficientă siguranță, dată și de experiența lui Andrei Ciornei, gestionează bine mijlocul terenului, în special prin Voinea și atacă surprinzător prin rapizii și tehnicii Maria Bălosu și Bută. Cel puțin așa a arătat FC Panciu în partida de la Gugești, unde a condus de două ori, a doua oară, când avea doi eliminați – Alban și Negoiță, pentru câte două galbene – și a fost egalată la ultima fază a întâlnirii.

Fără Florin Ciobotaru și Beșa, Victoria a părut ruptă la mijloc, fără protecție în fața apărării și fără orizont în atac unde Costin a încercat foarte multe, dar insuficient susținut nu a reușit decât golul egalarii.

În prima repriză, au fost multe faze în zonele careurilor, însă nici una care să producă pericol real pentru cei doi portari. Prima situație de gol a apărut din nimic, în minutul 53, când Vasile Bălosu a ajuns la linia de fund a terenului, a centrat spre careul Panciului, mingea a șters transversala și s-a dus într-o zonă a nimănui. Două minute mai târziu, Bută a intrat în careul mic, dar a șutat slab și Sîrbu a prins mingea. În minutul 71, Marian Bălosu a sprintat printre apărătorii centrali ai Victoriei și din colțul careului mare a trimis mingea în cross în plasă făcând inutil plonjonul portarului Gugeștiului.

A urmat eliminarea lui Alban, iar în minutul 83, după o lovitură de colț, mingea fost reluată cu capul în plasa porții Panciului de Morhan. Imediat după aceea, oaspeții au rămas fără al doilea jucător de câmp, Negoiță fiind eliminat, dar tot ei au înscris prin Bută, care a repetat acțiunea din minutul 55, dar de această dată a marcat: 1-2. Gazdele au fortat egalarea care a venit în minutul 90+3, când Costin a reluat în plasă mingea centrată de pe partea dreaptă.

 

Celelalte rezultate ale etapei

Tactorul Nănești – FCM Adjud 3-0 (neprezentare); ACS Mausoleul Mărășești – Unirea Țifești – 2-0; Sportul Ciorăști – Voința Cîrligele 6-3; Victoria Gugești – FC Panciu 2-2.

 

Clasament: 1. ACS Mausoleul Mărășești – 16 puncte; 2. Sportul Ciorăști – 14 puncte; 3 Victoria Gugești – 10 puncte; 4. Unirea Țifești – 10 puncte; 5. FC Panciu – 8 puncte; 6. Tractorul Nănești – 7 puncte; 7. Voința Cîrligele – 3 puncte; 8. FCM Adjud – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here