Premii record ale elevilor chimiști de la Colegiul Cuza

0
257

La  a XI-a ediție a Concursului de Chimie ,,Magda Petrovanu” ediția a XI-a, organizat de Facultatea de Chimie din cadrul Universităţii ,,AL.I. Cuza” Iaşi, în data de 6 aprilie, au participat 1292 de elevii de gimnaziu și liceu. Dintre aceștia, elevii cuziști s-au distins prin numărul mare de premii și mențiuni pe care le-au obținut la toate clasele.

Astfel, pentru punctaje maxime, premii de excelență au obținut elevii:

Bejenaru Ianis Mihail – clasa – a VIII-a, Constantin Andreea – clasa  a IX-a, Topoliceanu Irina Maria – clasa a IX-a, Apreutesei Răzvan Adrian – clasa a X-a.

Premii I au obținut elevele: Damian Ioana – clasa a VII-a, Preda Ana Maria – clasa a X-a, Frunză Mihaela Margareta – clasa a X-a.

Următorii elevi au obținut premii II: Porumb Tudor Adrian – clasa a IX-a, Manole Teodora Cristina – clasa a X-a, Rotaru Mihai Bogdan – clasa a XI-a, Neagu Ștefan Alexandru – clasa a XII-a.

Premii III au obținut următorii elevi: Ciocârlan Ayan – clasa a VII-a, Toia Eliza      – clasa a IX-a, Ifrim Bianca – clasa a X-a, Stanciu Ioan Claudiu – clasa a XI-a.

Au fost acordate mențiuni elevilor: Chetreanu Dorina – clasa a IX-a, Iancu Diana  – clasa a IX-a, Stoica Andreea – clasa a X-a, Buzatu Ionuț– clasa a XI-a, Dinu Felix – clasa a XI-a, Miron Petruț – clasa a XI-a, Vrînceanu Elena Delia – clasa a XI-a, Petrea Călin – clasa a XI-a, Plăcintă Cristian – clasa a XI-a, Budișteanu Anna – clasa a XII-a,

Dumitru Gabriela – clasa a XII-a, Bejan Miruna – clasa a XII-a, Iacob Andreea – clasa a XII-a, Mereuță Remus – clasa a XII-a.

Ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute, doamnelor profesoare care au pregătit elevii li s-a acordat titlul de ”Profesorul de chimie”: d-na profesoară Maria Pleș pentru rezultatele elevilor la clasa a VII-a, d-na profesoară Andreea Săndulescu pentru rezultatele elevilor la clasa a XI-a și d-na profesoară Alina Maiereanu atât pentru rezultatele elevilor de clasa a IX-a cât și pentru rezultatele elevilor de clasa a X-a.

De asemenea, Colegiului Național „Al. I. Cuza” i-a fost acordat 4 premii ”Școala de chimie” pentru rezultatele excepționale obținute de elevii din clasele a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a.

 

Comunicat de presă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here