GALERIE FOTO: Handbal, juniori 2 – Focșănenii, în mare vervă!

0
177

 

  • CSS Focșani – LPS Botoșani 53-27 (25-13)

 

Echipa CSS Focșani: Nichițelea, Gabriel Iorga – 3, Șeitan – 9, Marius Duțulescu – 3, Postelnicu – 1, Gheorghiță – 8, Eduard Duțulescu, Ionel, Berheci – 10, Istrate – 2, Bardan, Bîrlă – 1, Boghian – 10, Cabalortă,  Mijalkovic – 3, Burcezan – 3.

 

          Echipa de juniori 2 a CSS Focșani a disputat, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11:00, în Sala Polivalentă, ultima partidă a grupei Speranță a campionatului național. Elevii antrenorului emerit Lucian Tucan au avut o evoluție foarte bună pe care au încheiat-o cu o victorie 26 la goluri, care ar părea că vorbește despre două formații din categorii valorice diferite. În tur, însă, victoria focșănenilor la Botoșani a fost la fost la doar trei goluri, 31-28, ceea ce spunea cu totul altceva. Explicația a dat-o profesorul Lucian Tucan care, fără a diminua cu nimic din calitatea evoluției de sâmbătă a handbaliștilor pe care îi pregătește, a pus dimensiunea înfrângerii botoșănenilor în mare măsură pe oboseala oaspeților care au plecat de acasă la ora 6:00 și au ajuns la Focșani după 4 ore de mers cu microbuzul. ”Exact cum s-a întâmplat cu noi în tur!”.

Oricum, însă, CSS Focșani a fost foarte eficientă sâmbătă și a avut un parcurs aproape fără de reproș în grupa Speranță calificându-se fără emoții de pe primul loc în turneul final!

Pentru handbaliștii juniori 2 ai CSS Focșani urmează, în lunile mai-iunie, jocurile turneului final Speranță, în care echipele clasate pe primele două locuri în cele patru grupe Speranță vor fi împărțite în două grupe urmând ca după terminarea josurilor să se dispute semifinalele, în formula locul 1 dintre serie cu locul 2 din cealaltă serie, apoi finalele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here