Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, protagoniștii francizei originale „Terminator”, s-au reunit la CinemaCon 2019

0
49

Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, protagoniştii primelor două filme din franciza „Terminator”, s-au reunit la 35 de ani după lansarea primului opus din această saga SF, la CinemaCon 2019, un eveniment organizat la Las Vegas, în cadrul căruia au fost proiectate secvenţe din următorul lungmetraj ce va fi lansat în această serie cinematografică, informează BBC.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, s-a declarat foarte încântat de întâlnirea cu Linda Hamilton şi cu regizorul şi producătorul James Cameron. „Întreaga echipă s-a întors”, a declarat starul de cinema în faţa unui public numeros, alcătuit din patroni de cinematografe. În primul film din seria „Terminator”, Arnold Schwarzenegger interpretează rolul unui cyborg ucigaş, trimis din viitor pentru a o ucide pe Sarah Connor, personajul jucat de Linda Hamilton. Cei doi actori au reluat aceste roluri şi în filmul „Terminator 2: Judgement Day” din 1991 şi vor putea fi văzuţi din nou împreună în pelicula „Terminator: Dark Fate”, ce va avea premiera în luna octombrie.

Noul film reia acţiunea din punctul în care s-au încheiat evenimentele relatate în „Terminator 2”, ignorând celelalte continuări lansate în cadrul francizei „Terminator” între anii 2003 şi 2015. Noul film este regizat de Tim Miller, iar James Cameron – regizorul primelor două filme din această serie – este producătorul peliculei.

La CinemaCon 2019 au fost prezentate şi secvenţe din „Gemini Man”, un film SF regizat de celebrul cineast Ang Lee. Protagonistul peliculei este actorul Will Smith, al cărui personaj se vede nevoit să lupte împotriva unei versiuni mai tinere a lui însuşi. Printre celelalte vedete prezente în ultima zi de la CinemaCon 2019, s-au aflat şi actriţele Jamie Lee Curtis şi Octavia Spencer, recompensate la o ceremonie de premiere.

Organizat anual în Las Vegas, CinemaCon este un eveniment în care studiourile cinematografice îşi promovează cele mai recente producţii în faţa unui public internaţional alcătuit din proprietari şi manageri de cinematografe din lumea întreagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here